Editorial

L’Econòmic celebra el seu setè aniversari

Els darrers tres anys hem volgut celebrar aquest aniversari amb els lectors presentant un ampli reportatge sobre les noves ‘start-ups’ catalanes

L’Econòmic celebra el seu setè aniversari. Any rere any la publicació informa, analitza i tracta en profunditat els aspectes de la vida econòmica i empresarial més rellevants de Catalunya i el món. En aquests set anys, o el que és el mateix, en els 172 números publicats, hem explicat la duresa de la crisi econòmica viscuda i també la recuperació i el creixement que s’observa en els darrers temps. Hem parlar de les iniciatives empresarials de moltes pimes, la manera de vèncer les dificultats de finançament per a moltes empreses, mitjanes i grans, d’arreu del país i hem volgut entrar a analitzar els principals sectors d’activitat econòmica de casa nostra. També hem fet entrevistes en profunditat a experts economistes, empresaris o professionals per conèixer, de primera mà, com funciona el teixit empresarial català.

Els darrers tres anys hem volgut celebrar aquest aniversari amb tots el lectors, anunciants i amics presentant un ampli reportatge sobre les noves start-ups catalanes de què més se’n parlarà pel seu model de negoci i pel seu enorme potencial de creixement. Enguany, també. Així, presentem diverses iniciatives de sectors diferents que tenen grans idees i que en pocs anys el seu creixement preveu ser espectacular. És el cas de Verse, Micuento, Typeform, Anaconda Biomed, Peptomyc, 21 Buttons, Exoticca, Adsmurai o Kompyte.

A l’hora de parlar amb els fundadors i directius d’aquestes start-ups hem aprofitat per preguntar-los sobre les dificultats de finançament en els primers anys de vida de les empreses. Unes dificultats que sovint es compensen amb una bona definició del projecte o amb l’experiència d’èxit que puguin tenir els seus creadors. També és clau la inversió estrangera i l’efecte Barcelona, una ciutat que, tal com ens diuen els impulsors d’aquestes empreses, es pot equiparar al dinamisme empresarial que viuen ciutats com Londres o Berlín. Completem l’edició de L’Econòmic amb entrevistes, reportatges sobre diversos sectors o anàlisis sobre el comportament de la borsa els primers sis mesos de l’any. Una secció que cal destacar de la publicació és la d’opinió, on es podrà llegir una quinzena d’experts de primer ordre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.