Empreses

El grup assessor TAX amplia la seu barcelonina

La firma, que factura 26 milions d’euros, ofereix serveis fiscals, laborals i legals amb 50 professionals

El grup d’assessoria d’empreses TAX, amb seu central a Figueres, ha ampliat les instal·lacions de Barcelona, concretament al passeig de Gràcia, i ja disposa de 1.000 metres quadrats d’instal·lacions d’atenció al públic. TAX Barcelona ofereix serveis d’assessorament fiscal, laboral i legal a empreses -sobretot a pimes- i compta amb un equip de més de 50 professionals en aquesta oficina. La seu de la capital catalana té previst arribar als 4 milions de facturació el 2018. Així, se situarà com un dels principals despatxos amb major volum de negoci de Barcelona.

El Grup TAX, amb oficines pròpies a Barcelona, Martorell, Molins de Rei, Olot i Sant Sebastià, va créixer l’any passat un 5% respecte al 2016. Va obtenir una facturació en despatxos propis de 12 milions d’euros. El grup disposa, a més, de despatxos associats.

“El nostre objectiu és que les empreses vegin TAX com una assessoria multidisciplinària per resoldre les seves necessitats amb la tranquil·litat d’estar en un grup de més de 300 professionals entre economistes, advocats, graduats socials, auditors i corredoria d’assegurances i més de 60 despatxos repartits per l’Estat espanyol”, explica Joan Gironella, president de TAX.

Trenta anys d’història.

La companyia va ser fundada el mes d’agost de l’any 1988 a la capital de l’Alt Empordà per Joan Gironella, economista i auditor de formació.

TAX Econonistes i Advocats s’ha especialitzat en l’assessorament i gestió de la petita i mitjana empresa en les àrees fiscal, laboral, comptable, legal, auditoria, de gestió de qualitat-ISO, recursos humans, tràmits, protecció de dades i assegurances.

En el darrer exercici, el grup tenia 6 oficines pròpies i 42 d’associades, així com una cartera de clients de més de 30.000 empreses, el 90% de les quals eren pimes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.