Economia

El PGA de Caldes obre un segon hotel aquest abril

El Caddy Rooms és un hotel ‘boutique’ de 50 habitacions que destaca per l’ús de la tecnologia i els espais comuns

Els visitants també podran fer ús dels serveis que hi ha arreu del recinte

El PGA Catalunya Resort obrirà aquest abril un segon hotel al seu recinte. Es tracta del Caddy Rooms, un hotel boutique modern de 50 habitacions que, segons informa el PGA, destaca per l’ús de la tecnologia, d’espais comuns i vistes a les panoràmiques dels camps de golf i el paratge natural que els envolta. El preu de l’habitació a Caddy Rooms és des de 140 euros per nit en temporada alta i 120 per nit en temporada baixa. La proposta gastronòmica del nou hotel anirà a càrrec del restaurant Lido i basarà la seva oferta en la cuina italiana, fent servir ingredients procedents de l’hort orgànic del PGA Catalunya Resort.

La inauguració del nou hotel està prevista per al proper 1 d’abril i s’integra en el complex de luxe del PGA, que ja disposa de l’hotel Camiral –de cinc estrelles i inaugurat el juliol del 2016–, el restaurant 1477 i The Club Café. Segons expliquen des del PGA, la tecnologia és una de les claus de Caddy Rooms, ja que els hostes podran fer el check in a través de l’app de l’hotel o mitjançant els iPads situats a la zona del bar per rebre la clau digital de la seva habitació i es podran comunicar amb l’establiment i els seus serveis només pitjant un botó. A més, no hauran de fer el check out en el moment de la sortida. Les habitacions, a més, tenen una zona pensada especialment per guardar l’equip de golf i altres tipus d’equipatge.

Segons el director d’operacions del complex, Markus Laahanen, “Caddy Rooms s’adreça a un tipus de perfil d’hoste atret per la funcionalitat i les últimes tecnologies que busca un destí idoni on esprémer al màxim els atractius del seu entorn, sense renunciar ni a l’estil ni a l’essència original del projecte”.

LA DATA

1.4.2018
Dia
que s’inaugurarà el nou hotel Caddy Rooms dins el recinte del PGA de Caldes.

Camps de golf, cases de luxe i reconeixements

A banda dels dos reconeguts camps de golf, el PGA Catalunya Resort ofereix una selecció de parcel·les, cases unifamiliars, cases aparellades i apartament d’alt nivell. La seva continuada inversió en els dos camps de golf i en els serveis i instal·lacions que ofereix, fa que el PGA hagi obtingut un gran nombre de reconeixements. Així, per exemple, va ser escollit com a millor camp de golf de l’Estat espanyol al 2016 pels premis Travel Awards, de la revista Today’s Golfers, entre d’altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.