Economia

La Mostra del Vi de l’Empordà millora els resultats

La fira, a Figueres, ha reunit uns 14.000 visitants i s’han venut 7.500 tiquets

La Mostra del Vi de l’Empordà que s’ha fet aquest cap de setmana a Figueres s’ha tancat amb un balanç de 14.000 visitants, 2.000 més dels que es van comptar l’any passat, segons les dades recollides per l’Ajuntament de Figueres. Pel que fa als tiquets de degustació (10 euros, per sis tastets amb copa de vi inclosa), se n’han venut 7.500, una xifra que també suposa un augment de 300 vendes en relació amb l’edició passada. Catorze cellers de la denominació d’origen Empordà participaven en la mostra.

D’altra banda, La Cate de Figueres també va ser el marc dijous passat de la primera edició d’una presentació de vins naturals, de l’Empordà i el Rosselló. Una setantena de persones van assistir a l’acte, en què es va presentar l’últim número de la revista Mirmanda, es va projectar un documental sobre aquests vins i es va fer un joc de tast a cegues com a cloenda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.