Economia

Acord per impulsar itineraris saludables als boscos gironins

La Diputació i l’Associació Sèlvans firmen un conveni per dinamitzar el projecte d’implantació des d’una òptica turística

La Diputació de Girona i l’Associació Sèlvans acorden impulsar itineraris saludables en boscos de la demarcació. L’Agència Catalana de Turisme, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, el president de la Diputació i del Patronat de Turisme de la Costa Brava Girona, Pere Vila, i el president de l’Associació Sèlvans, Secundí López Pousa, van signar un acord de col·laboració per impulsar i dinamitzar el projecte d’implementació d’itineraris saludables en boscos de la demarcació, des d’un punt de vista d’un nou producte turístic. L’objectiu és regular la col·laboració econòmica per a l’impuls i dinamització del projecte d’implementació de set itineraris saludables de la demarcació en els quals l’Associació Sèlvans té acords de custòdia. Així, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació concedeix una subvenció per a la consolidació de set itineraris saludables per valor de 28.375 euros. El conveni acaba el 30 de juny del 2018. Les entitats signants, en el marc de la política de foment en matèria d’activitats sostenibles, turístiques i socials, consideren que la implementació dels itineraris saludables pot convertir les comarques gironines en una destinació innovadora quant a un nou producte ecoturístic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.