Economia

La 24a edició del Firatast obre les portes apostant per les cuines del món

La fira de degustació, que aquest any agrupa més de 300 propostes enogastronòmiques, s’allargarà fins diumenge al Palau Firal de Girona

La 24a edició del Firatast obre avui al migdia les portes al Palau Firal de Girona per presentar totes les novetats i tota l’actualitat del món de la gastronomia. En aquesta edició, l’organització de la fira, Incatis, ha apostat per destinar un ampli espai a les cuines del món que permetrà portar a la ciutat plats poc habituals al paladar gironí procedents de les cuines asiàtica, argentina, italiana o mallorquina. A més, en l’edició d’aquest any també hi ha prevista una àmplia oferta de plats guisats que incorporaran productes variats i diversos.

En total, la fira ofereix l’oportunitat de tastar i compartir més de 300 propostes gastronòmiques en un espai on, en edicions anteriors, han arribat a passar milers de persones. El Firatast ofereix, a més, la possibilitat de conèixer diversos xefs que treballen en domicilis particulars, de manera que es presentaran diferents propostes. A més, s’ha organitzat el concurs a la millor tapa, que serà avaluada pels visitants, i entre tots els participants se sortejarà un àpat en un establiment gironí. Una altra activitat inclosa és l’Igerstast, una trobada sopar per als aficionats a Instagram en què es poden intercanviar opinions i experiències al voltant del món de la fotografia i Instagram mentre se sopa.

També, i per conèixer les últimes novetats de la fira, s’ha repartit a les botigues de Girona el Firatast news, de manera que els visitants poden preparar el recorregut que els interessi fer entre els diferents estands. A més, dins el recinte hi haurà una gran ludoteca destinada als més petits perquè puguin jugar i divertir-se.

LA DATA

12.10.2017
obre
les portes el Firatast, que s’allargarà fins diumenge, de les 12 del migdia a la mitjanit (diumenge fins a les 5).

LA XIFRA

300
propostes
enogastronòmiques ofereixen el conjunt d’estands que seran presents al Firatast.

Comprar tiquets i bescanviar-los

Els milers de visitants que solen anar a la fira poden degustar els diferents plats presentats al Firatast comprant prèviament tiquets, a un preu d’1 euro cadascun. Aquests tiquets es bescanvien per qualsevol dels més de 300 plats de degustació oferts, tots amb un valor d’entre un i cinc tiquets. Així, pot tastar una gran varietat de productes, des d’entrants, primers o segons plats fins a postres i begudes de tot tipus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.