Economia

economia

L’Ibex 35 perd els 10.000 punts i iguala la seva pitjor ratxa històrica

El selectiu de la borsa espanyola tanca la sessió en els 9.990,4 punts i encadena deu jornades a la baixa

L’Ibex 35 ha tancat la sessió d’aquest dimarts amb una caiguda del 0,59% i perdent la quota psicològica dels 10.000 punts. Concretament s’ha situat en els 9.990,4 punts, signant a més una de les pitjors ratxes de la història del selectiu de la borsa espanyola.

L’Ibex 35 tanca avui la seva desena sessió seguida en negatiu. De fet el selectiu no ha aconseguit tancar cap dia en positiu en aquest mes de novembre i caldria retrocedir fins al setembre del 2015 per a trobar una sèrie igual de caigudes a la borsa espanyola. És la segona vegada des de l’1-O que l’Ibex 35 tanca per sota dels 10.000 punts. Ja ho va fer el passat 4 d’octubre, quan la borsa va tancar la sessió en els 9.964,9 punts.

La majoria dels grans valors ha contribuït avui a signar la sessió en negatiu, i només sis valors han aconseguit signe positiu, entre ells CaixaBank, Grifols i Colonial, que ahir va anunciar la seva intenció de fer-se amb el 100% de la també socimi Axiare.

Pel que fa a la prima de risc del deute espanyol es manté al voltant dels 114 punts respecte del bo alemany.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.