Economia

economia

El Círculo de Empresarios demana evitar el boicot als productes catalans

L’organització considera en un comunicat que “en primer lloc, es tracta de productes espanyols”

Mostra el seu suport a la candidatura de Barcelona com a seu de l’Agència Europea del Medicament

El Círculo de Empresarios insisteix en la necessitat d’evitar el boicot als productes catalans, ja que, en primer lloc, expressa en un comunicat, “es tracta de productes espanyols”. L’organització considera que els boicots perjudiquen en darrer terme “tant als qui el pateixen com a qui els promouen” en referència a què els productes poden portar elements fabricats a diferents territoris.

Respecte de la situació a Catalunya l’organització d’empresaris també destaca que la normalitat “està tornant” al territori i que aquesta s’acabarà de restablir del tot després de les eleccions del 21-D. En aquest context l’organització demana en el seu comunicat “donar suport no només a les empreses catalanes sinó també a tots els catalans”.

D’altra banda el Círculo de Empresarios mostra el seu suport a la candidatura de Barcelona per acollir la seu de l’Agència Europea del Medicament i en destaca com a punts a favor la seva localització geogràfica, les infraestructures de transport i comunicacions així com la seva indústria farmacèutica, entre d’altres: “La seva designació contribuiria molt favorablement al restabliment de la confiança i estabilitat a Catalunya”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.