Economia

Economia

eleccions 21-D

Foment demana seguretat jurídica al govern que surti del 21D

“No buscar camins de diàleg seria una irresponsabilitat que estem segurs que no es produirà”, diu Gay de Montellà

La patronal catalana creu que l’economia viu “un dels milllors moments dels últims 50 anys i ho hem d’aprofitar”

Seguretat jurídica i diàleg, és la carta als Reis d’Orient de la patronal Foment del Treball Nacional per a l’any 2018, segons ha explicat aquest matí en un contacte amb la premsa el seu president, Joaquim Gay de Montellà. “Esperem que a partir del 21D aquesta inseguretat jurídica instal·lada quedi absolutament oblidada per la nova formació d’un govern que ha de recuperar el diàleg, la negociació i el pacte”, ha dit. De fet, Gay de Montellà ha posat com a exemple l’entesa entre sindicats i patronal en termes de negociació col·lectiva per explicar de quina manera, parts amb plantejaments contraris, poden arribar a un acord i un consens. “Els empresaris volem estabilitat política i seguretat jurídica. No buscar camins de diàleg seria una irresponsabilitat que estem segurs que no es produirà”, ha assegurat.

El líder empresarial ha fet balanç de l’exercici del 2017 tot apuntant a una primera meitat de l’any “amb creixement molt intens” i una segona part “que va començar ja abans de l’estiu” molt diferent i que ha estat afectada pels atemptats del 17 d’agost i el procés iniciat l’1 d’octubre. “L’economia, globalment, va bé”, ha dit. “Vivim un dels millors moments de l’economia dels últims 50 anys i hem d’aprofitar i no perdre l’oportunitat”, ha assegurat Gay de Montellà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.