Economia

economia

Seat contractarà 150 persones el 2018 per reforçar la producció a Martorell

Convertirà contractes temporals en indefinits per a augmentar la fabricació en la línia de l’Ibiza i l’Arona

Seat ha anunciat que contractarà 150 treballadors l’any que ve per a la seva planta de Martorell. Es tracta, ha explicat l’automobilística, de treballadors que ara disposen de contracte temporal i que passaran a tenir un contracte indefinit a partir del proper 8 de gener. Amb la mesura Seat vol reforçar la línia de producció dels seus models Ibiza i Arona, que es fabriquen en la nova plataforma MQB A0 del grup Volkswagen, que la marca ha estrenat aquest any. A més la companyia preveu establir torns addicionals els caps de setmana durant el 2018 per a reforçar la producció en aquesta línia.

El vicepresident de Recursos Humans de la marca, Xavier Ros, ha destacat que “l’evolució positiva de les vendes i els projectes de futur s’estan traduint en més creació d’ocupació”.

Martorell és la planta d’automoció amb major volum de producció a l’Estat, amb prop de 450.000 vehicles fabricats l’any passat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.