Economia

Endesa millora la infraestructura a Castell d’Aro

Inverteixen en un nou seccionador de 19.500 euros per evitar o escurçar talls

Endesa ha invertit 19.500 euros en la instal·lació d’un nou seccionador de darrera tecnologia a Castell-Platja d’Aro, un dispositiu que permetrà detectar més ràpidament possibles incidències en el circuit elèctric i guanyar temps per restablir el subministrament. A més, han completat les millores amb un sistema de telecomandament per dotar la infraestructura amb uns dispositius d’actuació remota i intercomunicació que permeten accionar a distància els seus elements de maniobra des del centre de control central de la companyia a Barcelona, sense necessitat que la companyia desplaci efectius sobre el terreny.

El nou aparell opera en un entorn aïllat per un gas inert i amb una tecnologia més segura i robusta, que gairebé no requereix manteniment, a diferència de l’anterior. Moltes de les operacions no requereixen interrompre temporalment el subministrament elèctric als clients.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.