Economia

patronals

salaris

La CEOE oferirà una millora salarial al voltant del 2% i un variable de l’1%

Patronal i sindicats preveuen tancar l’acord abans de finals de març

La CEOE preveu presentar als sindicats una oferta de millora salarial per al 2018 entorn del 2%, sense mínim i afegint un variable de fins l’1% que estarà lligat a factors com la productivitat, la flexibilitat o la jornada. Segons han confirmat fonts de la patronal espanyola a Efe, aquest seria el marc que es presentarà als sindicats per tal de tancar un acord abans de finals de març. En tot cas de moment la CEOE només ha emès un comunicat oficial on apunta que les xifres s’aniran precisant a mesura que avancin les negociacions.

La CEOE y la cúpula espanyola de pimes, Cepyme, es reuniran el proper 25 de gener amb els dos sindicats majoritaris, CCOO i la UGT. La patronal espera poder assolir un acord amb una durada de com a mínim dos anys, i esperen incorporar-hi elements relacionats amb la productivitat. Segons les fonts consultades per Efe el fet de no posar-hi un mínim en la proposta de millora salarial respon a les peticions de les patronals de serveis que treballen per a l’administració pública i que argumenten que no poden repercutir aquests augments salarials en els preus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.