Economia

ECONOMIA

Més ajuda de la Generalitat al comerç de la demarcació

La Generalitat, per mitjà del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), va destinar l’any passat 1,1 milions d’euros a subvencions per al sector del comerç, els serveis, l’artesania i la moda a les comarques de Girona. Aquesta quantitat va ser gairebé del 10% més que l’any anterior. Les ajudes es van distribuir en projectes de diverses tipologies: per millorar la competitivitat de l’empresa comercial, mitjançant accions impulsades per les entitats (613.000 euros); per afavorir la continuïtat de locals comercials i el relleu generacional en processos de traspàs de negoci (195.000 euros); per a transformació digital (140.000 euros); per a participació en les fires comercials (114.000 euros); per a participació en fires d’artesania (27.000 euros); per a un programa de moda (24.000 euros), i per a promoció i comercialització de l’artesania (9.800 euros). A tot Catalunya, l’any passat es van atorgar 7,5 milions d’euros en subvencions al comerç, l’artesania i la moda, el que significa el 13% més que al 2016.

Aquestes xifres s’inclouen en el balanç del programa d’incentius 2017 del CCAM, que s’ha presentat durant la Setmana del Comerç, aquests dies, amb l’objectiu de reivindicar el paper del comerç català com a sector econòmic i de país.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.