Economia

Quatre dècades d’unió turística a la Costa Brava

Reconeixement de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme als seus presidents

La Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre va celebrar ahir el 40è aniversari de la seva creació amb un festa a Platja d’Aro que va tenir molt de reconeixement de la feina dels seus presidents. A més, i en el marc de l’aniversari, també es va presentar un llibre que recull quinze anys d’història d’activitat de l’entitat –disponible el 15 d’abril– i la imminent elaboració d’un nou logotip.

Els guardonats

Els guardons van servir per homenatjar les persones que han fet possible els 40 anys d’activitat de l’associació. Entre els expresidents guardonats hi havia Josep Colomer i Trias, Josep Antoni Cuadrat i Dones, Antoni Izquierdo i Cruellas, Jaume Vidal i Corredor, Joan Acosta i Lauroba, Rafel Massaguer i Ferrer, Josep Maria Casellas i Balaguer, Miquel Ferriol i Sala, i Montse Closas i Dalmau.

La presidenta de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre, Barbara Hallé, va voler agrair als guardonats la feina feta. Un treball que, en paraules del seu gerent, Martí Sabrià, es deu a la lluita pels “seus interessos, i també pels dels altres”. “Això és el que han fet els presidents de l’associació, i penso que cal recordar-ho i reconèixer la seva tasca”, va afegir-hi. L’acte, que es va fer al Park Hotel San Jorge, va incloure un ponència d’Alfons Cornella, fundador d’Infonomia.

Quatre dècades d’èxits

La Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre sorgeix l’any 1978. Vuit anys més tard, es crea Costa Brava Centre, i, a la dècada dels noranta, es posa en marxa la primera cadena tipològica voluntària de Catalunya, Costa Brava Centre Hotels. El 1996 es va crear Blau Verd Hotels i, un any després, es va donar forma a La Cuina de l’Empordanet. El nou mil·lenni va començar amb Costa Brava Verd Hotels, la fusió de Costa Brava Centre Hotels i Verd Hotels. Posteriorment, Costa Brava Verd Hotels va crear finalment Petits Grans Hotels de Catalunya. El mateix any, Costa Brava Centre SCCL va obrir nous departaments i el 2012 va néixer l’associació Costa Brava Hotels de Luxe.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.