Economia

Juncà Gelatines preveu reduir un 13% la seva factura elèctrica

L’empresa Juncà Gelatines reduirà un 13% la seva factura energètica després de firmar un nou contracte de cogeneració amb Veolia Serveis Catalunya. El contracte, de set anys de durada, fa que Veolia Serveis Catalunya gestioni el subministrament d’energia tèrmica i electricitat a l’empresa banyolina. Això suposa que Veolia Serveis Catalunya renovarà les instal·lacions amb l’objectiu d’aconseguir l’estalvi energètic i evitar l’emissió de 25.000 tones de CO2 al medi ambient durant aquest període. La inversió estarà finançada per Veolia.

Juncà Gelatines és una empresa amb més de 80 anys d’experiència dedicada a la fabricació de gelatines alimentàries i farmacèutiques. Es tracta de la major empresa de l’Estat dedicada a l’elaboració d’aquest producte, amb una producció anual de 5.000 tones de gelatina. Degut a la recent estratègia de modernització, Juncà Gelatines ha confiat en Veolia Serveis Catalunya per emprendre un pla centrat a incrementar la producció, actualitzar les instal·lacions de producció, reduir els costos energètics i minimitzar l’impacte mediambiental derivat de les seves activitats



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.