Societat

Arquitectura i art a la nau d’Alumilux de Banyoles

La segona biennal d’aquesta empresa, amb 275 participants, es va desenvolupar ahir al vespre a l’interior d’una espectacular instal·lació efímera

Professionals vinculats a l’arquitectura (com ara arquitectes, aparelladors, i constructors) van participar ahir en la segona edició de la trobada biennal que organitza la fundació de l’empresa banyolina Alumilux, Somni d’una nit d’estiu 2018. Hi havia uns 275 convidats que van poder assistir a una conferència de l’equip RCR Arquitectes, guanyadors de l’última edició del premi Pritzker, i a la presentació del primer llibre editat per la fundació, Deep Skin, dePablo Garrido i Jaime Prous.

Al marge del contingut, de l’esdeveniment d’ahir en va destacar l’escenari. La nau on va tenir lloc s’havia convertit en l’interior d’una gran bombolla o bola de xiclet de tons rosats. La instal·lació, titulada La materialització del buit, va ser ideada per tres estudiants d’arquitectura de la UdG, Lorena de la Cruz, Laia Masó i Leyla Bal, guanyadores d’un concurs convocat per la fundació. L’espai estarà obert al públic en general aquesta tarda, de les cinc a les vuit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.