Economia

Mercadona lloga una nau a la Zona Franca per instal·lar-hi un centre logístic per al comerç online

La cadena de supermercats preveu que pugui entrar en funcionament de cara a 2020

Mercadona ha llogat una nau en construcció a la Zona Franca per instal·lar-hi un centre logístic que dedicarà al servei de compra online. Segons ha avançat TV3 i han confirmat fonts de la companyia a l’ACN, la cadena de supermercats ha triat una parcel·la de 20.000 m2 a la Zona Franca per implantar en un futur el nou negoci de comerç electrònic de la companyia a Barcelona.

La parcel·la està ubicada al polígon de la Zona Franca prop del Port de Barcelona. S’hi construirà una nau de prop de 10.500 m2 que encarà està desenvolupant la immobiliària Goodman. La cadena de supermercats preveu que “a futur” la nau acabi sent un bloc de compra online i que pugui entrar en funcionament de cara a 2020.

La companyia ja està fent proves pilot del servei de compra online a València on va obrir un centre logístic al maig, que la cadena de supermercats anomena ‘colmena’, i presta serveis d’última milla. A la presentació de resultats de l’empresa al març, el president de Mercadona, Joan Roig, ja va explicar que estudiaven ampliar el nou model de comerç online de la companyia a Barcelona i Madrid amb el 2020 com a horitzó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.