Economia

Inauguren a Fornells la fira de vehicles de gerència i km 0

Durant tot el cap de setmana s’hi exposaran 600 vehicles de setze concessionaris amb grans descomptes

Sis-cents vehicles estan exposats durant tot el cap de setmana a la fira Expocasió Girona KM0, que s’organitza a Fornells de la Selva, al carrer del Pla de la Selva. En la fira es poden trobar tots els vehicles matriculats abans de l’1 de setembre, anomenats de km 0, i també els anomenats de gerència, amb molts pocs quilòmetres. Les marques tenen previst fer grans descomptes per liquidar el seu estocs a causa de la nova normativa d’emissions, anomenada WLTP. El vehicles exposats no han realitzat el WLTP, però les seves emissions ja són molt baixes i compleixen les normes d’emissions Euro6.

La nova normativa pot afectar a l’alça el preu dels cotxes nous perquè és un nou test de mesurament de consum i emissions de Co2 en els cotxes.

La fira, que va començar ahir i s’allargarà fins diumenge, serà oberta tots els dies de deu del matí a vuit del vespre i hi haurà setze expositors. També inclou un servei de bar i un ampli aparcament.

Aquest estiu passat s’han batut rècords de vendes degut a aquest factor. Les vendes van créixer al juliol del 19,3% en la taxa interanual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.