Economia

Michael Kors podria comprar Versace per més de 2.000 milions

La firma de moda nord-americana, Michael Kors, ultima un acord de compra de la italiana Versace, que podria tancar-se per uns 2.350 milions de dòlars (2.000 milions d’euros), segons informa avui el diari The Wall Street Journal.

El diari, que cita fonts coneixedores de l’assumpte, apunta que el fons d’inversió Blackstone, que és el propietari del 20% del capital de Versace, planeja vendre les seves accions com a part de l’acord, que podria anunciar-se en els pròxims dies.

Amb aquesta operació, avançada pel diari italià Il Corriere de la Sera, no s’aclareix si la família Versace continuaria en el negoci com a accionista minoritària ni tampoc si Donatella Versace, l’actual directora creativa, mantindrà el seu lloc.

Malgrat l’auge de les firmes de luxe entre els consumidors xinesos, Versace ha tingut dificultats per augmentar les seves vendes en els últims anys, en els quals ha enfrontat a la competència de la també italiana Gucci.

L’operació permetria fer-se un lloc en la moda d’alta gamma a Michael Kors, que en els seus inicis es va centrar en la part assequible del mercat del luxe i l’any passat ja va adquirir la marca de sabates Jimmy Choo per 1.200 milions de dòlars.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.