Política

Robles, sobre el no als pressupostos d’ERC i PDeCAT: “Escenifiquen perquè saben que no podem influir en la situació dels presos”

La ministra de Defensa pressiona els republicans i els pregunta com explicaran que no donen suport a uns pressupostos “de contingut social”

La ministra de Defensa, Margarita Robles, insisteix en la separació de poders i apunta que ERC i PDeCAT podrien estar “escenificant” en el seu no als pressupostos si no hi ha moviment amb els pressos. “Els jutges són absolutament independents igual que la Fiscalia, i això ho saben perfectament ERC i el PDeCAT, saben que no és possible constitucionalment ni el poder judicial ho admetria”, ha dit la ministra (que és magistrada) en una entrevista a la ’Cadena Ser’. Per això, assegura que no té “cap sentit” demanar l’alliberament dels presos a canvi del suport dels comptes. Robles ha apuntat més cap a ERC per ser un “partit amb clara sensibilitat d’esquerres” i s’ha preguntat com explicarà als seus votants que no recolza uns pressupostos “de contingut social”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.