Economia

La compra de pisos per part de joves cau del 24%

Un informe de Fotocasa destaca que han caigut del 39% els qui opten pel lloguer

La participació dels joves al mercat de l’habitatge ha caigut del 24% fins al setembre del 2018 respecte a l’any passat a causa, sobretot, dels elevats preus dels lloguers, segons un informe de Fotocasa sobre els joves i la seva relació amb l’habitatge en el període 2017-2018, segons informa Efe.

La directora d’estudis de Fotocasa, Beatriz Toribio, va precisar que han registrat pujades ininterrompudes del preu mitjà del lloguer des del 2015, i que el 2017 es va tancar amb la pujada més gran de preus interanual registrada (9%) en la història d’aquest portal immobiliari d’internet.

“Fa un any i vuit mesos que tenim preus superiors als anys 2007 i 2008”, va avisar la directora d’Estudis de Fotocasa, que va dir que el 47% dels joves actius en aquest mercat creuen que la situació és pròxima a “una nova bombolla immobiliària”. Toribio va avisar que des de començament d’any els preus han tendit a la “moderació”, però que el nombre de joves d’entre 18 i 34 anys que s’ha decantat pel lloguer ha baixat del 39%.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.