Economia

Nou espai de treball compartit a cal Monjo de Sant Privat d’en Bas

És la casa que el filòleg Antoni Maria Badia Margarit va cedir a l’Ajuntament per a ús cultural, social i mediambiental

L’Ajuntament de la Vall d’en Bas ha posat en marxa un centre de treball compartit a cal Monjo de Sant Privat d’en Bas i fa un pas més així en el seu objectiu de repartir els serveis per tots els pobles del municipi. Cal Monjo és un edifici emblemàtic del conjunt històric de la plaça de Sant Privat que l’il·lustre filòleg Antoni Badia i Margarit va donar a l’Ajuntament amb la condició de què tingués un ús cultural, social o mediambiental.

Per això, l’Ajuntament de la Vall d’en Bas ha regulat aquest espai limitant-lo a les empreses d’autònoms que treballin en aquests àmbits, com per exemple un jove traductor. És un dels dos usuaris que hi ha actualment al nou equipament. Amb aquest espai de treball compartit, el govern local vol donar suport als joves emprenedors que posen en marxa la seva empresa.

Cal Monjo de Sant Privat té una capacitat per a una dotzena d’emprenedors, als quals ofereix espais privats i comuns i connexió a internet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.