Economia

Economia

La Generalitat preveu celebrar al maig les eleccions a les cambres

La Generalitat preveu que les eleccions a les 13 cambres de comerç catalanes, entre les quals, la de Barcelona, se celebrin al mes de maig, segons va assegurar ahir la consellera d’Empresa de la Generalitat, Àngels Chacón, després de la seva primera reunió amb els presidents de les cambres de comerç catalanes.

La consellera va avançar que el decret de convocatòria d’eleccions en les cambres de comerç catalanes s’aprovarà “abans de Nadal”, i que la seva publicació en el DOGC està prevista per al 7 de gener. D’aquesta manera, es donarà el tret de sortida a les eleccions a les cambres catalanes, i el centre d’atenció està posat en la de Barcelona, ja que fins a quatre candidats –Enric Crous, José María Torres, Ramon Masià i Carles Tusquets– competeixen per substituir Miquel Valls al capdavant de l’entitat. Valls n’és el president des del 2002.

Amb tot, el calendari està pendent de la resolució, per part del TSJC, d’un recurs sobre la possibilitat d’impugnar el decret sobre el règim electoral de les cambres de comerç, ja que no preveu el vot per correu i va ser denunciat per un elector.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.