Economia

La CEOE nomena Josep Sánchez Llibre vicepresident de la patronal espanyola

L’organització empresarial renova les quatre vicepresidències i el comitè executiu després de l’elecció d’Antonio Garamendi com a president

La junta directiva de la CEOE ha nomenat aquest dimecres Josep Sánchez Llibre vicepresident de la patronal espanyola. El president de Foment del Treball, la patronal catalana de les grans empreses, ha estat designat nou vicepresident a proposta del president de la CEOE, Antonio Garamendi, juntament amb Juan Pablo Lázaro Montero d’Espinosa (president de CEIM), Pilar González de Fruits (presidenta d’Unespa) i Salvador Navarro (president de la CEV), que també passen a ocupar vicepresidències.

A més, la junta directiva ha aprovat la nova composició del comitè executiu, que estarà format per 56 membres, després que Garamendi rellevés Juan Rosell al càrrec al novembre.

L’anterior president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà, ocupava una de les vicepresidències de la CEOE durant l’anterior mandat i Sánchez Llibre era el responsable de les relacions de la CEOE amb les Corts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.