Economia

Pimec i Foment es presenten a les eleccions a la Cambra separades

Les patronals Foment del Treball i Pimec han presentat candidats diferents per ocupar els sis llocs reservats a les organitzacions empresarials en les pròximes eleccions al ple de la Cambra de Comerç de Barcelona, després de no arribar a cap acord per establir una llista única. Així, les patronals han presentat sis candidats cadascuna.

A més d’aquests noms, un total de 192 aspirants aspiraran a ocupar 40 de les vocalies de les 60 del ple de la Cambra, segons va explicar l’entitat en una nota de premsa.

La junta electoral va proclamar ahir els candidats per ocupar les 40 vocalies, que s’hauran d’elegir a partir del vot electrònic durant el període electoral, que tindrà lloc entre els dies 2 i 7 de maig. El dia 8 de maig es podrà votar de forma presencial i també per via telemàtica.

El ple de la Cambra és l’òrgan de govern i de representativitat de l’entitat i està integrat per seixanta vocalies, de les quals quaranta són elegibles per sufragi dels electors, sis són proposades per les organitzacions patronals i les catorze restants són proposades per les empreses que més aportacions voluntàries fan.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.