Economia

Economia

Parlem entrarà en beneficis aquest any i vol doblar la facturació, fins als 11,1 milions

L’operadora catalana Parlem Telecom preveu entrar ja en beneficis en l’exercici del 2019, cinc anys després del seu llançament en el mercat de les telecomunicacions. La companyia posarà fi aquest any a la seva etapa com a empresa emergent gràcies a una nova fase d’expansió empresarial que li permetrà facturar 11,1 milions d’euros, una xifra que pràcticament duplica la del 2018, que va ser de 5,7 milions. La previsió de Parlem Telecom és acabar l’exercici del 2019 amb un benefici de 192.000 euros, el que significa que per primer cop l’empresa deixarà de tenir pèrdues anuals, segons va avançar ahir en roda de premsa Ernest Pérez Mas, president de la companyia.

Segons va explicar Pérez Mas, en el primer trimestre de l’any Parlem ha facturat ja 1,95 milions d’euros, amb un creixement recurrent mensual d’un 7%. A més, l’empresa ha ampliat aquest any la cobertura de fibra òptica i arriba a 3,5 milions de llars a Catalunya, la qual cosa suposa un clar increment amb relació al 2017 (150.000 llars) i al 2018 (2 milions de llars). Pérez Mas va indicar que les perspectives per a la resta d’any de la companyia són molt positives, amb accions previstes com ara el llançament de continguts televisius propis al setembre i la presència de Parlem Telecom en botigues físiques a Catalunya des de l’octubre, i la campanya Perquè és la meva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.