Economia

Els cellers de la DO Empordà, a Arrels del Vi

La fira celebra la XII edició a Sant Martí d’Empúries un any més

Fins a 28 cellers de la DO Empordà, amb més de 100 referències de vins, i els propietaris i enòlegs dels cellers empordanesos participaran el cap de setmana del 8 i 9 de juny en la XII edició de la Fira Arrels del Vi, a Sant Martí d’Empúries. La setmana següent, el 15 de juny, la DO també celebrarà la Festa de la DO Empordà a Barcelona, amb la presència de 24 cellers al jardí del Palau Robert.

En un any en què la DO Empordà ha batut el rècord amb gairebé 6 milions d’ampolles venudes, l’organitzador de la fira, Dominic Abernethy, destaca: “En cinc anys s’ha doblat el nombre de vins de l’Empordà que han assolit l’excel·lència en la prestigiosa Guia Peñín.”

A més dels cellers, a la Fira Arrels del Vi hi haurà la possibilitat de degustar productes com ara anxoves de l’Escala M. Sureda amb pa de tramuntana del Gremi de Flequers Artesans de les comarques gironines, i hi haurà també els expositors de Formatges La Balda i le Bolut, el xou de degustació d’ostres Ostrens i oli d’oliva verge Serraferran. També hi ha previst un taller familiar per pintar amb vi, així com visites guiades a les ruïnes d’Empúries i un Tast Terroir(s) de l’Empordà en què els participants podran degustar vins i al mateix temps conèixer les vinyes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.