Economia

Fomenten el treball en xarxa de petits empresaris de la Selva

El projecte Microxarxes de Comerç Local pretén ajudar agents de serveis i de negocis de deu municipis

El Consell Comarcal de la Selva ha engegat el projecte Microxarxes de comerç local, una iniciativa que té per objectiu crear dinàmiques de cooperació i networking entre petits empresaris dels sectors dels serveis i del comerç de deu municipis de la comarca per generar microxarxes de treball entre ells i ajudar-los, així, a consolidar l’activitat empresarial.

A nivell més específic, els tres objectius concrets que es plantegen amb el projecte són els següents: donar a conèixer entre els petits empresaris d’un municipi els serveis que cadascú ofereix, per tal d’analitzar les possibles sinergies que es puguin generar entre ells; fomentar la cooperació empresarial entre aquests empresaris, i transferir i ampliar aquestes microxarxes de serveis amb empresaris de la resta de la comarca.

El projecte es desenvoluparà de manera paral·lela en cadascun dels 10 municipis participants: Amer, Anglès, Breda, Caldes de Malavella, Hostalric, Sant Hilari Sacalm, Santa Coloma de Farners, Sils, Vidreres i Vilobí d’Onyar. En la primera fase del projecte, en cada municipi s’organitzaran tres trobades de treball en xarxa dirigides a tres sectors concrets de l’economia local. Dimarts n’hi va haver a Caldes i divendres, a Sant Hilari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.