Economia

economia

Damm vol superar els 2.000 milions d’ingressos el 2022

L’empresa cervesera Damm va anunciar ahir, durant la junta general d’accionistes, l’objectiu econòmic que es marquen per d’aquí a tres anys: superar els 2.000 milions de facturació. Si ho aconsegueix, comportarà un augment exponencial en els ingressos de la companyia, que confirmaria la seva tendència a l’alça. Tal com va anunciar també ahir el president executiu de la companyia, Demetrio Carceller, la facturació de Damm es va enfilar l’any 2018 fins a 1.264 milions d’euros, el que representa 8,7% més que el que va ingressar la cervesera l’any 2017. Pel que fa als beneficis de l’exercici anterior, Damm els ha mantingut respecte del 2017, amb un guany total de 112,6 milions d’euros.

La companyia va destacar que més del 26% dels seus ingressos provenen del negoci internacional i que la previsió és duplicar la facturació en aquests mercats en els pròxims tres anys, escenari del qual derivaria aquest increment exponencial dels ingressos que es marquen.

Carceller va aprofitar també per destacar els pilars sobre els quals Damm ha de basar el seu creixement futur: les persones que formen la companyia i la transformació digital, la innovació contínua i la sostenibilitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.