Societat

Multa de 5.000 milions a Facebook per violar la privacitat dels usuaris

Els Estats Units multaran Facebook amb 5.000 milions de dòlars per haver vulnerat la privacitat dels usuaris, segons publiquen diversos mitjans nord-americans i recull la premsa del país.

La multa, acordada per la Comissió Federal de Comerç dels EUA, arriba arran de l’escàndol de la consultora política Cambridge Analytica, que va aconseguir irregularment dades de gairebé 90 milions d’usuaris de la xarxa social.

Així doncs, i segons publiquen The Wall Street Journal i The Washington Post , que han avançat la notícia, la decisió s’ha pres per 3 vots a favor, els dels representants republicans, i dos en contra, els dels demòcrates, que consideren que la quantitat és massa baixa. El departament de Justícia dels Estats Units ha de ratificar ara la sanció.

Facebook ja comptava amb la sanció, ja que aquest mateix any havia reservat uns 3.000 milions de dòlars per fer-hi front.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.