Economia

La cadena Eurekakids obre la seva cinquena botiga a Bogotà

La cadena de joguines educatives Eurekakids, amb seu a Girona, ha obert un nou establiment a Colòmbia i està acabant els tràmits per obrir un altre centre a Playa del Carmen, a Cancun (Mèxic). A Colòmbia la firma ja hi té cinc punts de venda i a Mèxic en tindrà nou.

La nova botiga està situada al centre comercial Unicentro de Bogotà i té una superfície de 47 metres quadrats. “Bogotà disposa d’un gran potencial i per això seguim buscant noves localitzacions per poder consolidar la nostra marca i posicionar-nos com a referent exclusiu a la capital”, segons assegura Èrik Mayol, fundador i director general d’Eurekakids.

Actualment es poden trobar les joguines d’Eurekakids a Catalunya i a l’Estat espanyol, però també a Bèlgica, Bolívia, Bulgària, Xile, Xina, Colòmbia, Croàcia, Dubai, França, Grècia, Hondures, Hong Kong, Itàlia, Luxemburg, Malta, Marroc, Oman, Portugal, Qatar, Romania, Senegal, Austràlia, Irlanda, Holanda, Regne Unit, Alemanya, Mèxic, Hongria i Bòsnia.

Fundada a Girona l’any 2002, Eurekakids és una de les més grans empreses de joguines educatives d’Europa i és àmpliament reconeguda pels pares i mares interessats en l’educació i el desenvolupament dels seus fills i per la seva alta qualitat (amb predomini de les joguines de fusta), innovació i orientació a l’oci en família.

Amb una xarxa de botigues de prop de dos-cents punts de venda, la franquícia va tancar l’exercici amb unes vendes de 40 milions d’euros. També disposa de botiga per internet, a través de la qual exporta i ven els seus productes a tot el món.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.