Economia

Treball convoca Iberia i el comitè a una reunió de mediació d’última hora per evitar la vaga

La Generalitat convoca les dues parts després que la reunió de mediació de dimarts acabés de nit i sense acord

La vaga està convocada pel 30 i 31 d’agost

El departament de Treball ha convocat a les 11.00 hores d’aquest dimecres una nova reunió de mediació entre la direcció i el comitè del personal de terra d’Iberia a Barcelona, en un últim intent per desactivar la vaga prevista per als dies 30 i 31 d’agost a l’Aeroport del Prat.

Com en les anteriors ocasions, la trobada tindrà lloc a les dependències de Treball del carrer Sepúlveda 148-150 de Barcelona, segons ha informat UGT.

La Generalitat ha convocat a les dues parts després que la reunió de mediació celebrada aquest dimarts acabés de nit i sense acord.

Els treballadors de terra d’Iberia a l’aeroport barceloní tenen previst anar a la vaga els dies 30 i 31 d’agost per exigir millores laborals, després de les aturades portades a terme el 27 i 28 de juliol i el cap de setmana passat, 24 i 25 d’agost.

La plantilla d’Iberia, integrada per uns 2.700 treballadors, reclama a l’empresa la conversió a fixos dels contractes temporals, que representen el 50%, i demanen noves contractacions per solucionar l’excés de càrrega de treball.

L’empresa, no obstant això, manté que no pot negociar la transformació dels contractes del personal de l’aeroport del Prat perquè és una qüestió d’àmbit estatal, que està fora de les competències de negociació del comitè d’empresa a l’aeroport barceloní.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.