Economia

Canadell creu que Catalunya es troba en un “cul de sac” i diu que el model espanyol “condemna a la pobresa” als catalans

El president de la Cambra de Comerç afirma que “no es pot acceptar ni tolerar que qui vol presidir l’Estat espanyol no estigui disposat a dialogar”

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha considerat en un discurs a la llotja de Mar aquest dimarts que Catalunya es troba en un “cul de sac” i ha assegurat que “és evident” que continuar dins del model espanyol “condemna a la pobresa” als catalans en el discurs de presentació de l’estratègia cameral pel període 2030-2040.

Canadell ha fet servir la seva intervenció per defensar la viabilitat d’un Estat propi i per carregar contra l’actitud del president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, de “negar-se a negociar” amb la Generalitat. “Des de les cambres no podem acceptar que qui vol presidir l’Estat espanyol no estigui disposat a negociar amb els representats legítims de Catalunya”, ha assegurat. En aquest sentit, Canadell ha afirmat que la “negativa” Sánchez ha generat “més inestabilitat i ha condicionat el creixement econòmic de Catalunya”.

Durant l’acte, els presents han cridat repetidament “llibertat presos polítics”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.