Empreses

Primagas adquireix els actius de GLP de Galp

La proveïdora de GLP reforça la seva presència a tot l’Estat

Primagas, la proveïdora de gas natural liquat (GNL) amb seu a Catalunya, ha adquirit la cartera de clients i actius de GLP a l’engròs i canalitzat de Galp a l’Estat espanyol.

Arran de la transacció, Primagas esdevé el tercer operador en el segment de GLP a Espanya. Val a dir que el GLP és considerat un element clau en la transició energètica, la descarbonització de l’economia i el desenvolupament socioeconòmic de les zones rurals.

Amb la signatura d’aquest acord, Primagas, filial d’SHV Energy, passarà de 13.000 a 20.000 clients. A més, ara assolirà presència a gairebé tot l’Estat, gràcies a l’expansió dels seus serveis a Andalusia i Extremadura.

Per Nielsen, director general de Primagas a l’Estat espanyol, destaca que “la nostra empresa és altament especialitzada davant els seus competidor en el subministrament de GLP a llars i indústries fora de la xarxa convencional.”

De cara al futur, Primagas està estudiant la possibilitat d’introduir el BioGLP a l’Estat a través de la seva matriu SHV Energy, líder mundial en la promoció d’una energia completament renovable i d’origen orgànic com el BioGLP. Això és especialment rellevant a l’Estat espanyol, on les emissions de gasos d’efecte hivernacle se situen encara un 19% per damunt dels nivells del 1990, mentre que a Europa estan ja un 22% per sota de la mitjana.

Des de la seva seu central de Barcelona, Primagas porta 22 anys operant a l’Estat, tot col·laborant amb una xarxa de més de cent empreses instal·ladores que li permet oferir el seu servei de forma immediata, a qualsevol punt de l’Estat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.