Economia

Fins a 387.788 gironins rebran la vida laboral

La Seguretat Social envia els informes per SMS o correu postal

Un total de 387.788 treballadors gironins rebran fins a finals d’any els seus informes de la vida laboral via SMS –en el 67% dels casos– o correu postal –en el 33%–. Segons va explicar ahir en roda de premsa la directora provincial de la Tresoreria de la Seguretat Social a Girona, Laia Cazorla, juntament amb la subdirectora de Gestió Recaptatòria, Trinidad Ceide, aquesta campanya, que va començar el novembre passat, també inclou que, per primera vegada, s’enviarà també un informe complementari sobre la cotització del 2018 que el rebran només aquells treballadors que per compte aliè hagin estat donats d’alta el 2018. En aquest cas, es calcula que el rebran 307.788 gironins. “És important desmentir que l’SMS que arriba contingui cap virus”, va insistir ahir Cazorla, a l’hora de presentar la campanya sobre la vida laboral, i, així mateix, Ceide va recordar que en qualsevol moment els treballadors poden accedir a descarregar les seves vides laborals a través del lloc web.

La campanya per difondre la vida laboral incideix en la importància de comprovar que totes les dades sigui correctes, tenint en compte que són fonamentals a l’hora de calcular la futura pensió i prestacions i detectar possibles errors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.