Economia

Més eines per a la Taula de Formació i Ocupació Juvenil de l’Alt Empordà

Unes quaranta persones, totes relacionades amb el jovent (educadors socials, tècnics de joventut, dinamitzadors o inseridors laborals), han participat a Figueres en una nova edició de la Taula de Formació i Ocupació Juvenil, que impulsa l’Oficina Jove de l’Alt Empordà. La jornada, promoguda pel Consell Comarcal per donar eines i escoltar les necessitats d’aquells que treballen en contacte directe amb els joves, ha estat fonamentada en dues dinàmiques participatives, per generar debat i treure algunes conclusions entorn de les necessitats formatives i d’ocupabilitat dels joves de la comarca.

La taula vol fer front a la realitat que viu el jovent de la comarca; les dades de l’atur juvenil i les del fracàs i abandonament prematur de l’escola encoratgen, diuen els organitzadors, a continuar convocant aquest tipus de jornades amb l’objectiu de millorar la formació i l’ocupació juvenil tot creant itineraris de transició entre el món educatiu i el treball.

Els debats i treballs van ser coordinats per les tècniques del Servei de Treball Jove, Bea Prado i Maria Aguilar, i per la formadora i emprenedora Maria Batet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.