Política

Colau va triar el pessebre de Sant Jaume entre tres propostes finalistes

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau va triar el pessebre de la plaça Sant Jaume entre tres propostes finalistes d’un concurs restringit a sis artistes convocat per l’Institut de Cultura de Barcelona per “revisitar la tradició” amb inspiració contemporània, segons informa betevé.

El tinent d’alcalde de Cultura, Joan Subirats, ha explicat avui detalls sobre el polèmic pessebre en una compareixença a la Comissió de Drets Socials sol·licitada per Ciutadans per explicar l’elecció del naixement creat per l’escenògrafa Paula Bosch, que ha assistit al debat.

ERC i JxCat han felicitat l’artista i aplaudit la proposta. En canvi, Cs, PP i BarcelonaxCanvi han criticat el muntatge.

En la rèplica a les crítiques de l’oposició, Joan Subirats ha defensat el pessebre com “una al·legoria del Nadal” i ha posat èmfasi a dir que “les tradicions es fan, es desfan, es reinterpreten”.

El tinent d’alcalde ha assenyalat a més que l’Ajuntament de Barcelona promou dos pessebres tradicionals al Museu Marès i al Monestir de Pedralbes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.