Economia

Vila substitueix Giró com a director general de la Fundació La Caixa

El patronat de la Fundació Bancària La Caixa va aprovar ahir el nomenament d’Antoni Vila com a nou director general de l’entitat, en substitució de Jaume Giró, que ha pactat la seva sortida amistosa coincidint amb el final del pla estratègic 2016-19 i amb el compliments de tots els objectius que s’havien marcat en el seu plantejament.

Antoni Vila va ingressar a l’entitat bancària el 1985 i ha ocupat diversos llocs de responsabilitat durant la seva trajectòria professional. El juliol passat va ser proclamat adjunt al president de la Fundació i el pròxim 1 de gener n’assumirà la direcció general. Per la seva banda, Giró haurà ocupat el càrrec durant els darrers cinc anys. El president de la Fundació de Criteria Caixa, Isidre Fainé, va lloar la direcció de Giró i va assegurar que el relleu és “un pas més en aquest desig de preservar el fet diferencial financer i social” que ha caracteritzat sempre l’entitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.