Política

El judici contra Nuet s’encamina cap al Suprem

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha proposat que sigui el Tribunal Suprem el que jutgi el diputat d’ERC Joan Josep Nuet, ara aforat davant aquest òrgan, per haver permès la tramitació de les lleis del procés, de forma separada a la resta d’exmembres de la mesa de Parlament.

En una interlocutòria, la sala civil i penal del TSJC defensa que és el tribunal competent per jutjar la resta dels exmembres de la mesa del Parlament Anna Simó, Lluís Corominas, Ramona Barrufet i Lluís Guinó, de JxSí, com també l’exdiputada de la CUP Mireia Boya, acusats de desobediència per haver permès que la cambra aprovés les anomenades “lleis de desconnexió”.

Mentre espera que el Suprem, que té l’última paraula, avali la seva decisió, el TSJC manté que és la sala segona de l’alt tribunal la que ostenta “de manera exclusiva” la competència per enjudiciar Nuet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.