Economia

Creix un 6% el volum de negoci de Banc Sabadell

La xifra global a les comarques gironines va ser de 5.825 milions

Banc Sabadell tanca el balanç del 2019 a les comarques gironines amb un volum de negoci de 5.825 milions d’euros, gràcies a l’augment del crèdit i a l’entrada de nous clients. Aquest creixement ha estat possible pel bon ritme de l’activitat comercial i per la captació de nous clients. Ricard Raluy, director d’empreses a Girona, exposa que “ha estat un exercici excel·lent per finançar projectes en l’àmbit empresarial”.

A més, el crèdit de nova producció a empreses ha augmentat un 2% en relació amb el 2018 i ha aconseguit superar els 1.700 milions d’euros, fet que ha contribuït, segons Raluy, “a demostrar una vegada més que Girona és un mercat viu i dinàmic”.

La cartera del Sabadell suma 14.435 clients gironins dels quals un 17,7%, són empreses. L’entitat ha incorporat també 8.550 noves nòmines (un 2% més), fet que s’ha vist reflectit en l’elevació del 8,3% dels recursos dels clients (3.599 milions). Cal destacar el creixement dels préstecs hipotecaris de nova producció, que s’han incrementat un 21%. El 84,3% d’aquestes hipoteques es van contractar a tipus fix.

LA XIFRA

14.435
és la cartera de clients
de Banc Sabadell a les comarques gironines, dels quals un 17,7% són empreses


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.