Economia

El Govern preveu destinar part dels 70 milions disponibles després de la flexibilització del dèficit a les entitats socials

Aragonès diu que aquests diners han de servir per millorar el servei i les condicions laborals dels treballadors

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia, Pere Aragonès, ha assegurat que dels 70 milions d’euros més que la Generalitat disposarà en els pressupostos després de la flexibilització del dèficit a les comunitats fins al 0,2% una part es destinarà a les entitats del tercer sector. En declaracions als mitjans després de reunir-se amb la Taula del Tercer Sector, el conseller d’Economia i Hisenda no ha pogut precisar quina part d’aquests 70 milions d’euros representarà aquesta partida perquè cal negociar-ho amb la resta dels partits i amb altres conselleries que també tenen “urgències”. Per Aragonès, els diners que rebin de més les entitats en la millora de les prestacions dels serveis i en les condicions laborals dels seus treballadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.