Economia

Primera ‘smart store’ d’Orange a Girona

Ofereix serveis en telecomunicacions a particulars, empreses i autònoms

L’empresa ISP Grup ha obert la primera smart store d’Orange a Girona, amb una inversió de 150.000 euros. Es troba situada al carrer Bisbe Lorenzana. Aquest local, amb més de 100 m², disposa d’un equip de set treballadors i de cinc punts d’atenció al client.

Sota el lema Hola, Girona!, la botiga va obrir les portes el 5 de febrer, tot i que la inauguració es va celebrar el divendres 14. Els objectius que s’han marcat són oferir serveis en telecomunicacions per a particulars, autònoms i empreses i cuidar l’experiència del client, aprofitant els avantatges de la societat connectada. A més, s’espera que hi hagi un tràfic mitjà de 300 persones al dia i que puguin conèixer i testar tot tipus de dispositius connectats. Pablo Ibáñez, CEO de l’empresa ISP Grup, va destacar el fet que “amb aquesta smart store es busca millorar el servei i l’experiència del client al punt de venda”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.