Empreses

Freudenberg va assolir el 2019 unes vendes de 312 milions, un 1,43% més

El grup alemany, fabricant dels productes de la llar Vileda, ha notat la desacceleració del sector de l’automòbil

El grup Freudenberg, fabricant a Parets del Vallès dels productes per a la llar Vileda, va tancar l’any passat amb unes vendes a l’Estat espanyol de 312 milions d’euros, amb un increment de l’1,43%.

Com afirma Jaume Cané, Country Manager del grup a Espanya, “la nostra diversificació de producte i avançat nivell d’innovació, units a la nostra solidesa financera, ens ha permès capejar les dificultats presentades pel mercat de l’automoció i seran claus per a la nostra recuperació després dels efectes de l’actual crisi del Covid-19.”

Freudenberg compta a l’estat amb set empreses, amb seus a Parets del Vallès (Vallès Oriental), on s’ubica la seu centra, i Martorell (Baix Llobregat), Burgos, Cascante (Navarra) i Madrid, amb una plantilla de 1.070 treballadors.

Arreu del món, el grup alemany ha complert els seus 170 anys amb unes vendes de 9.476 milions d’euros, un 0,12% més respecte del 2018, amb un resultat operatiu de 820 milions, contra els 910,3 milions de l’any anterior i una rendibilitat del 8,7% (el 2018 va ser del 9,6%). Des del grup es justifiquen aquestes xifres amb la desacceleració de la indústria de l’automòbil, el menor creixement a Xina i els costos inicials del negoci de bateries i cèl·lules de carburant. Ha tancat l’any amb una plantilla global de 48.851 treballadors, un 0,5% menys que l’any anterior.

La companyia ha donat 280.000 guants d’un sol ús i 30.000 bosses d’escombraria de Vileda a la Generalitat de Catalunya i a l’ajuntament de Parets del Vallès, per a les residències de la tercera edat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.