Empreses

Marmota creix un 75% fins el mes d’abril

La firma de venda de matalassos online té previst superar enguany els sis milions d’euros en vendes, el doble que l’any anterior i obre una ronda de finançament

Marmota, empresa de venda de matalassos a través de la Xarxa, ha augmentat un 75% les vedes durant els primers quatre mesos de l’any, i preveu depassar els sis milions d’euros de facturació el 2020, el doble que l’any anterior.

Així mateix, també compta a tancar l’exercici amb un resultat brut d’explotació (Ebitda) positiu. Marmota és ara mateix la primera marca de venda de matalassos 100% online de tot l’Estat. Ofereix un model únic de matalàs per a cada necessitat (3 tipus), de màxima qualitat i a un preu ajustat, gràcies a l’eliminació de mitjancers i als descomptes, amb un lliurament garantit d’un dia. A més, s’ofereix al client, de franc, una prova de 100 dies.

Durant el mes d’abril, les vendes de Marmota van superar el mig milió d’euros, un 225% més que el 2019, i, el maig, té previst superar el 250% de l’increment respecte al mateix mes de l’any anterior.

Com explica el CEO de la companyia, Mario Gutiérrez, “gràcies al nostre ADN digital i tecnològic ens hem adaptat ràpidament a la nova situació econòmica i de mercat, i això està sent una de les claus del nostre èxit.” A més, afegeix, “els nostres productes ofereixen una qualitat immillorable de descans a un preu just i, tot i que el consumidor pugui retornar el producte després de 100 nits, menys del 5% ho fa.”

Marmota, que va ser fundada el 2017 per Toni Estellé junt amb Atresmedia Hub Factory, Antai Venture Builder i Atresmedia, planeja fer una ronda d’inversió durant els pròxims mesos per ampliar mercats i productes i accelerar el seu creixement. La ronda la subscriuran els accionistes principals, així com inversors actuals i nous. La firma, amb seu a Barcelona, dona feina a un equip de dotze persones, format per experts en màrqueting digital, tecnologia i producte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.