Economia

A Olot, alt índex d’inserció laboral dels graduats en cicles formatius

La meitat dels graduats en els centres de formació professionalitzadora de la Garrotxa estan treballant, sis mesos després d’acabar els estudis, i tan sols el 5% estan buscant feina. D’altra banda, el 43 % dels enquestats han seguit els estudis a la universitat. Aquestes són algunes de les dades més rellevants de l’enquesta que es va fer a 362 joves de la promoció del 2019 dels instituts Bosc de la Coma, la Garrotxa i Montsacopa, l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot, l’Escola Pia i el Centre Integral de Formació en Indústries Càrnies i Agroalimentàries Kreas mig any després d’acabar el curs, i que s’ha difós aquesta setmana.

“Opció interessant”

“Aquests resultats són molt positius i demostren que els estudis de formació professionalitzadora són una opció molt interessant a l’hora de trobar feina”, afirmen des dels centres d’ensenyament, que fan notar el baix índex d’atur en els que han fet aquests estudis, en contrast amb el registrat de mitjana a Catalunya en els joves d’entre 16 i 24 anys, que el desembre de l’any passat se situava al voltant del 26 %.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.