Economia

El Port de Tarragona incrementa un 4,5% el moviment de tones de productes agroalimentaris el 2019

En l’última setmana mou més de 200.000 tones

El Port de Tarragona ha rebut en una sola setmana 214.474 tones de productes agroalimentaris a les seves instal·lacions, segons ha informat la institució.

Les operatives, de gran complexitat per la gran quantitat de producte descarregat, s’han dut a terme principalment en els molls d’Aragó i Castella, localitzacions on el transport de mercaderies tant per ferrocarril com en altres mitjans terrestres és molt àgil.

El Port de Tarragona és líder en el moviment de productes agroalimentaris, tant a Espanya com a la Mediterrània. El 2019 va superar els 6 milions de tones en el sector agroalimentari i ramader, el que suposa un 4,5% d’augment respecte l’any 2018.

Per tal d’agilitzar l’operativa com per ampliar la seva capacitat logística, l’Autoritat Portuària de Tarragona ha desenvolupat un nou sistema de lliurament de productes agroalimentaris anomenat SEA. Són les sigles de Sistema d’Entregues d’Agroalimentaris. Es tracta un servei digital i gratuït que afavoreix als diferents actors del procés de càrrega i descàrrega de mercaderia agroalimentària. Els compradors podran saber la disponibilitat de la mercaderia sol·licitada i, també, el dia i hora de recollida per part del transportista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.