Gran angular

Carretoners i mosos de magatzem, els més sol·licitats en treball temporal

La demanda d’aquests perfils en sectors com logística, alimentació i IT ha crescut notablement durant la pandèmia

Carretoners i mossos de magatzem amb experiència en picking són els perfils més contractats per a treball temporal, segons ha pogut constatar Quality, firma especialitzada en la selecció de treball temporal que pertany al Grup Montaner.

Així mateix, els sectors que registren una demanda més important d’empleats de treball temporal són el logístic, el químic, l’alimentari (càrnies i supermercats) i el d’IT.

Segons Quality, la demanda de serveis temporals registra una tendència a l’alça, donat que durant la primera fase de la pandèmia, els sectors d’activitat de primera necessitat van registrar un repunt en la demanda dels seus productes, que els va obligar a ampliar les seves plantilles per abastir els seus proveïdors. Aquesta situació, tot i haver finalitzat l’estat d’alarma, ha fet que moltes organitzacions vegin el treball temporal com una solució clau. Val a dir, a més, que en la nova realitat ha canviat la manera de consumir, amb un augment considerable de la demanda del comerç electrònic per la comoditat en la compra i lliurament.

De l’anàlisi d’una mostra de mil treballadors, Quality ha extret que els perfils de carretoners i mossos encarregats de picking són ara mateix els perfils més buscats per les empreses del sector logístic, amb un augment de la demanda d’aquests perfils en un 70%.

Un altre tipus de perfils recurrents són els que tenen experiència en cadenes de producció, serveis de neteja o manipulació. Així, la demanda en el sector carni ha augmentat un 38%, mentre que els especialitzats en neteja industrials ho han fet en un 38%, mentre que els especialitzats en neteja industrial ho han fet en un 19%.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.