Política

Podem avisa que l’acord amb el PSOE sobre els pressupostos encara no està tancat

Els principals esculls són la regulació dels lloguers i les mesures per assegurar el funcionament de l’ingrés mínim vital

Sánchez ha assegurat avui als presidents que els comptes es presentarien demà al Consell de Ministres per dur-los al Congrés

L’acord que han de tancar PSOE i Unides Podem sobre l’avantprojecte de llei dels Pressupostos Generals de l’Estat per al 2020 encara no s’ha tancat, segons han assegurat aquest dilluns fonts de Podem.

Els esculls en la negociació són la regulació dels lloguers o mesures per assegurar el funcionament de l’ingrés mínim vital. El partit de Pablo Iglesias exigeix que es resolguin aquests dos punts per tancar el seu suport als comptes.

La manca d’acord es coneix a poques hores que el govern presenti previsiblement demà l’acord entre els dos partits de la coalició i l’aprovi al Consell de Ministres per poder dur-lo al Congrés.

Aquest dilluns, el president del govern, Pedro Sánchez, ha assegurat als presidents autonòmics en la reunió que ha mantingut amb ells aquest matí que l’avantprojecte es presentaria demà dimarts al Consell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.