Empreses

VONZU Tech tanca una ronda de 190.000 euros

L’start up de logística i repartiment té previst iniciar la seva expansió als mercats internacionals

VONZU Tech, start up dedicada a la logística i el repartiment acaba de tancar una ronda d’inversió de 190.000 euros per afrontar l’expansió internacional i seguir creixent.

La ronda ha estat liderada pel fons suís Pinto Ventures AG i l’European Institute of Innovation & Technology, a més a més d’altres angels investors del sector logístic. VONZU Tech ha desenvolupat una innovadora solució SaaS (Software as a Service) per a logística i repartiment, que integra retailers i operadores logístics en un mateix ecosistema. Aquesta tecnologia permet augmentar més d’un 40% la capacitat operativa i el volum de lliuraments de les companyies de transport i incrementar més d’un 10% la rendibilitat, per donar resposta al creixement exponencial de quilòmetre zero. A diferència dels seus competidors, VONZU fa possible que qualsevol empresa pugui replicar i desenvolupar virtualment les seves regles de negoci.

Fundada a Barcelona el 2018, VONZU Tech opera a Espanya i Portugal i està dirigida per Mario Martínez, cofundador i soci, i Nacho de Grau, director de producte i soci. Entre els seus clients principals hi ha Acciona, METHOD Advanced Logistics, Leroy Merlin o les firmes de quilòmetre zero Geever i Deliverando.

Fins ara, VONZU ha processat més de 600.000 operacions, entre recollides i lliuraments, que equivalen a 3,5 lliuraments per minut i, a hores d’ara, gestiona més de 300 repartidors de mitjana cada dia. Està present a vuit ciutats. La companyia ocupa actualment 18 persones i té com a projectes immediats introduir-se a mercats com els EUA, Alemanya i els estats de Centramèrica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.