Economia

Un camp de golf amb un nou centre de benestar i salut

El PGA Catalunya Resort obrirà a la primavera un espai per consolidar-se com a “complex turístic de baixa densitat”

Els promotors hi destinen 5 milions d’euros

El PGA Catalunya Resort de Caldes manté el creixement amb la construcció de cases i altres instal·lacions. A banda de l’hípica i el llac artificial a Vilobí d’Onyar, el camp de golf de Caldes obrirà a la primavera –amb data per definir– un centre de benestar i salut, a què destinarà 5 milions d’euros.

El conseller delegat del PGA Catalunya Resort, David Plana, valora que amb el centre de benestar completaran “la proposta” actual per convertir-se “en un destí de referència a Europa”.

“Realització personal”

Amb habitatges d’alt nivell a tocar de les instal·lacions esportives, una de les prioritats del PGA, explica Plana, és “l’equilibri idoni entre salut física i mental com a valor essencial” de la seva filosofia: “Donem gran importància a conceptes com ara la realització personal, que a PGA Catalunya Resort associem tant a la pràctica d’esports com el golf, com a l’oci i a la idea mateix de com vivim, sempre en línia amb la visió de construir un complex de turisme de baixa densitat.”

A Caldes, actualment hi ha uns 300 habitatges construïts en les més de 500 hectàrees que formen part del complex. Hi ha també un hotel de cinc estrelles (Camiral), un altre hotel (La Vida), un complex immobiliari de “baixa densitat”, un hort i un parc d’aventura per a la família, destaca Plana.

A banda del pla especial plurimunicipal amb els consistoris de Caldes i Vilobí, Plana explica que la col·laboració amb el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat fa possible “posicionar el complex com un destí de benestar i estil de vida de referència a Europa”.

El bilionari irlandès Denis O’Brien és el propietari del PGA de Caldes. O’Brien també té el PGA de Quinta do Lago, a la regió de l’Algarve, al sud de Portugal.

LA FRASE

[L’ampliació] ajuda a posicionar-nos com una destinació de benestar i estil de vida referent a Europa
David Plana
Conseller delegat del pga catalunya resort


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.